Ellen Lorentzen Stene synes Nordea er en god kjøper av Danske Banks personmarked.
POSITIVT SVAR: – Jeg tenker det er positivt at Konkurransetilsynet bruker mer tid, sier hovedtillitsvalgt Ellen Lorentzen Stene i Danske Bank. (Foto: Sverre Jarild)

Hovedtillitsvalgt ikke overrasket

-Jeg er ikke overrasket over at Konkurransetilsynet trenger mer tid for å godkjenne salget av våre personkunder til Nordea. Dette var som forventet. Virksomhetsoverdragelsen er en stor transaksjon samtidig som det nå skjer store endringer som påvirker konkurransen i bankmarkedet, sier hovedtillitsvalgt Ellen Lorentzen Stene i Dansk Bank.

Hun tenker det er positivt at Konkurransetilsynet bruker mer tid på å vurdere hvilken effekt et salg av Danske Bank vil ha i bankmarkedet. Ledelsen i Danske Bank har også vært tydelige på at en avgjørelse fra tilsynet kan ta lengre tid enn planlagt, slik som det gjorde med DNBs oppkjøp av Sbanken.  

-Vi ønsker oss selvsagt et svar så raskt som mulig fra Konkurransetilsynet, men jeg blir veldig overrasket dersom tilsynet ikke godkjenner vårt salg innen fristen 12. januar. Inntil dette skjer, fortsetter vi å arbeide for fullt. Stemningen i Danske Bank er god, men avventende, sier hovedtillitsvalgt Ellen Lorentzen Stene.