Om oss

Dette er Finansfokus

Finansfokus er Finansforbundets medlemsblad. I tillegg til nettutgaven har vi et papirmagasin som gis ut fire ganger i året. Finansfokus skal gi forbundets medlemmer innsikt og kunnskap om ting som skjer i bransjen.

Finansfokus arbeider etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk, og er medlem av Fagpressen.

Magasinet styres etter en egen formålsparagraf:

Formålsparagraf

Finansfokus utgis av Finansforbundet som organiserer ansatte i banker, forsikringsselskap, IT-selskaper og bedrifter knyttet til disse næringene. Magasinet er aktuelt, kritisk, interessevekkende, provoserende, debattskapende og setter medlemmenes interesser på dagsordenen, samtidig som det tar finansnæringen på pulsen og fanger opp strømningene i bransjen. Finansfokus gir en allsidig og uavhengig dekning av medlemmenes og forbundets interessefelt, med den hensikt å være en felles kommunikasjonskanal og et bindeledd mellom medlemsgrupperingene i organisasjonen. Magasinet har Finansforbundets idégrunnlag og holdninger som overordnet mål.

Vi setter stor pris på kontakt med våre lesere, enten det er ris eller ros, selv om det vi liker aller best er å få gode tips! Så ring oss eller send en epost. Vi er en redaksjonell publikasjon og du er dermed beskyttet av kildevernet i din kontakt med oss.

Redaksjonen består av:

Redaktør

Svein Åge Eriksen
Mobil 900 79 547

Send epost

Journalist og nettansvarlig

Sjur Anda
Mobil 470 34 460

Send epost