BARE GLEDE: – I dag må vi bare smile Jon, sier kollega Bente Blindheim Liabø til hovedtillitsvalgt Jon Holmedal i Sbanken like etter at nyheten ble kjent i går. (Foto: Silje Katrine Robinson)

Sbanken: – Glad for avklaring

-Vi er glade for at vi har fått en avklaring, selv om det er litt delte reaksjoner når noe slikt skjer, skriver hovedtillitsvalgt Jon Holmedal i Sbanken i en e-post til Finansfokus. I går ble det klart at DNB ikke får kjøpe Sbanken. 

   

Holmedal skriver at de fleste ansatte er veldig glade og stolte for å kunne fortsette å arbeide i den banken som har Norges mest fornøyde kunder. Det var en lettet stemning i banken etter at Konkurransetilsynets beslutning ble kjent.  

GODT FORBEREDT 

-Vi tillitsvalgte er ikke så overrasket over vedtaket fra Konkurransetilsynet, som kom i går.  De siste tilbakemeldingene fra Konkurransetilsynet har gått i den retning at det kunne bli nei. Vi var godt forberedt på alle alternativer, skriver Holmedal. 

Han forteller at de tillitsvalgte i Sbanken gjennom hele prosessen har hatt et godt samarbeid med ledelsen og har hatt mulighet for å komme med innspill. De tillitsvalgte i Sbanken har også hatt møter med tillitsvalgte i DNB for å diskutere hva som er viktig å ha fokus på, dersom oppkjøp ble aktuelt.      

INGEN SPEKULASJON 

På spørsmål fra Finansfokus om hva Sbankens hovedeier Altor nå ønsker å gjøre, svarer hovedtillitsvalgt Jon Holmedal: 

-Som børsnotert selskap vil det alltid være muligheter for salg av virksomheten. Vi vil ikke spekulere i hva en eventuell annen kjøper vil bety for arbeidsplassene våre. 

Vi vil ikke spekulere i hva en eventuell annen kjøper vil bety for arbeidsplassene våre. 

Hovedtillitsvalgt Jon Holmedal, Sbanken.

Nå gleder han og de andre tillitsvalgte seg aller mest til å få ro, slik at de kan være aktive bidragsytere til å utvikle Sbanken videre. Holmedal sier at det skal bli godt for Sbankens ansatte å kunne konsentrere seg 100% om kundene og driften av banken. Alle gleder seg til jubileumsfesten denne uken. 

Les mer: https://www.finansfokus.no/2021/06/14/spente-ansatte-i-sbanken/