SPONTAN PERSON: – Jeg er spontan person. Å sette meg i bilen og reise opp til Grefsenkollen for å få med seg solnedgangen er helt topp, sier Jessica Bergstrøm i Trøgstad Sparebank.

Ny tillitsvalgt: – En naturlig del av jobben

– Å være tillitsvalgt for meg har alltid vært en naturlig del av jobben. Det å bli involvert og kjenne organisasjonen er viktig for meg. Har faktisk vært tillitsvalgt i alle bedrifter jeg har vært ansatt hos, sier Jessica Bergstrøm i Trøgstad Sparebank. 

 

Navn/rolle/arbeidssted/alder:   
Jessica Bergstrøm/Kunderådgiver personmarked/Trøgstad Sparebank avdeling Fetsund/45. 

Kaffe eller te?   
Kaffe om morgenen og te på kvelden. 

Hva har du på nattbordet?  
Bilde av barna mine og nattlampe. 

Når om morgenen begynner du å tenke jobb?  
Når jeg har satt meg i bilen og setter kursen mot jobb. 

Hvorfor ønsket du å bli tillitsvalgt?  
Å være tillitsvalgt for meg har alltid vært en naturlig del av jobben. Det å bli involvert og kjenne organisasjonen er viktig for meg. Har faktisk vært tillitsvalgt i alle bedrifter jeg har vært ansatt hos.   

Hva blir din viktigste oppgave?  
Sørge for at saker blir løst på best mulig måte på laveste nivå internt. Sørge for rettferdig behandling og god kommunikasjon.  

Hvilke forventninger har du til din nye rolle som tillitsvalgt?  
Jeg forventer å bli involvert i prosesser i bedriften. Forventer fornøyde medlemmer og at de ser nytte av å være medlem i Finansforbundet.

Blir din arbeidshverdag på noen måte påvirket av krigen i Ukraina?  
Jeg blir oppriktig lei meg og frustrert over hvordan mennesker behandler hverandre. Må holde hodet kaldt og roe ned kunder som blir urolige av markedet med hensyn til investeringer.  

Fortell om en hendelse på jobb som du husker spesielt godt   
Glemmer aldri når kunder kommer med blomster og takker for god rådgivning. Det er da man ser virkelig verdien av det vi gjør for kundene.  

Hva er det morsomste du gjør på jobb?   
Det morsomste er vel at jeg har min beste venninne med meg i ny jobb. Det lyser opp hverdagen min.  

Hva gjør du for å holde deg oppdatert i en bransje med store endringer?   
Følge med på alt nytt som skjer. Lese tidsskrifter og være nysgjerrig på hva andre bedrifter gjør. Snakke med kundene og høre hva er viktig for dem for at de skal forbli hos oss nå og i fremtiden.  

Hva er den største utfordringen i finansbransjen akkurat nå (generelt og der du jobber)? 
Jeg er den typen som velger å se på muligheter og ikke utfordringer. Her jeg jobber fokuserer vi på lokalmiljøet og jobber lokalt for at kundene skal føle og se verdien av å være kunde i lokalbanken. 

Hva liker du å gjøre på fritiden?   
Jeg er spontan person. Å sette meg i bilen og reise opp til Grefsenkollen for å få med seg solnedgangen er helt topp. Jeg trener for å holde meg i form og ellers går fritiden på å følge opp barna på aktiviteter og hjelpe de med lekser.   

Hvem inspirerer deg, og hvordan/hvorfor?   
Netthandelsgründer og investor Silje Landevåg og Petter Stordalen. Jeg er en tilhenger av hvordan de jobber med verdibasert ledelse. Det er en imponerende kultur de har bygget. Petter Stordalen fordi han har bygget sin egen merkevare parallelt med at han har bygget selskapene sine. Han har delt raust av sine erfaringer og inspirerer folk til å tørre å tro på og gå for drømmene sine. Silje investerer med hjertet i fokus og det er så viktig synes jeg. 

Hva får deg til å stoppe opp i sosiale medier?  
Usaklige kommentarer fra voksne personer. Altså: hva tenker folk med når de skriver? Jeg stopper opp litt opp også når jeg ser fine steder folk legger ut bilder av og tenker hit må jeg dra en gang. 

Hva er det lengste du har klart å være uten mobilen?   
Helt uten mobil går vel ikke. Barna ringer meg når de er ferdig på skolen, når de skal et sted og når de trenger penger. Men mobilen er lite tilgjengelig når vi er hjemme alle sammen og skrudd helt av fra kl. 22 til 07 om morgenen. 

Når logger du av for kvelden?   
Føler jeg er logget på livet hele tiden, men er vel logget av automatisk når jeg legger meg under dyna mellom alle putene.