Finansforbundet utvider nå hyttetilbudet til medlemmene med en flott og praktisk hytte på Sjusjøen. Hytta har fire soverom og er utstyrt til åtte personer. Den vil bli lagt ut for utleie på nyåret. 

 Tekst: Kjersti Aronsen 

Finansforbundet har fra tidligere fem nyoppussede hytter med flott beliggenhet i Homborsund ved Grimstad. Nå blir det også mulighet for å leie hytte på Sjusjøen, hvor det er glimrende turmuligheter hele året. Sjusjøen er blant annet et eldorado for langrenn med milevis av oppkjørte skiløyper. 

GOD PLANLØSNING 

Finansforbundets nye hytte er på rundt 80 kvm og sto ferdig i 2015Hytten har en praktisk løsning med god takhøyde og store vindusflater i stuen. Det er åpen løsning mellom stue og kjøkkenHytten er på to etasjer med fire gode soverom; to i hver etasje. Det er et ekstra oppholdsrom på hemsen. Videre er det bad med vaskemaskin og tørketrommel samt stor skibod. Det er en moderne peisovn i stuen.  

FLOTTE TURMULIGHETER 

Hytten ligger i et nyere, godt etablert hyttefelt på Natrudstilen, et populært område på Sjusjøen. Det er enkel adkomst til hytten med parkering ved hytteveggenDet er kort vei til alpinanlegg med egen barnebakke, rulleskitrasé og skiskytteranlegg. Her er det også lysløype, og det er vanligvis skiføre fra midten av oktober. Det er flotte, oppkjørte løyper rett ved hytten. Om sommeren er det kort vei til badevann og grillplasser. I tillegg til å være en av Norges beste langrennsdestinasjoner, er Sjusjøen også et glimrende område for dem som er glad i å sykle 

Det er en kort kjøretur til sentrum av Sjusjøen hvor det er stor dagligvarebutikk, sportsbutikk, treningssenter og serveringssteder. Til Lillehammer er det 20 minutter med bil. 

SLIK KOMMER DU TIL SJUSJØEN 

Det er god togforbindelse til Lillehammer. Fra stasjonsområdet går det buss direkte til Sjusjøen mange ganger dagligBussen stopper på Natrudstilen.  

KLAR FOR UTLEIE PÅ NYÅRET 

Frem mot jul skal hytten utstyres slik at alt skal ligge til rette for et hyggelig opphold. Det sendes ut informasjon straks hytten er klar for utleie, sannsynligvis på nyåret. Da vil hytten også bli presentert på forbundets nettsider med flere bilder.