Finansforbundet tilbyr gratis BI-studium

Er du nysgjerrig på hvordan digitaliseringen påvirker din arbeidsplass og vår næring fremover? Nå får du mulighet til å øke din kompetanse helt gratis. Men du må være rask. Søknadsfristen er allerede 22. juni.

Tekst: Svein Åge Eriksen Foto: Sverre Chr. Jarild

Til høsten tilbyr Finansforbundet skreddersydd kompetanseheving for alle medlemmer. Dette er også et tilbud til de som ikke har sittet på skolebenken på mange år og som har lyst til å utvide sin digitale kompetanse. I samarbeid med BI har forbundet reservert 25 studieplasser i kurset Digital forretningsforståelse. Studiet gir 7,5 studiepoeng, går over to samlinger i Oslo og er ferdig før jul.

– Dette er et kort studium som vil gjøre våre medlemmer enda bedre i stand til å forstå hvordan digitaliseringen påvirker vår næring. Vi ønsker at alle våre medlemmer skal være attraktiv arbeidskraft også i fremtiden. Dessverre får ikke alle som ønsker det mulighet for kompetanseutvikling betalt av arbeidsgiver. Derfor kjører vi dette tilbudet som et pilotprosjekt og håper på god oppslutning, sier nestleder Bente Hornsrud Espenes som er leder av forbundets stipendieutvalg.

Det nye studietilbudet er en del av forbundets nye kompetansestrategi som ble vedtatt tidligere i år. I første omgang investerer forbundet 600 000 kroner i det nye medlemstilbudet. Det nye BI-studiet er et tilbud til medlemmer i hele landet. Derfor dekker forbundet også reise- og oppholdskostnader for de to studiesamlingene på BI i Nydalen i Oslo. Dette gjelder for de som har mer enn en times reisevei fra Oslo.