Fem på fredag

Hver fredag lar Finansfokus våre lesere teste sine kunnskap rundt finansbransjen. Hvor mange rett får du i dag?

 

Les om hvordan Vipps ble en plattformsuksess. 

Loading…(function(i,s,o,g,r,a,m){var ql=document.querySelectorAll(‘A[quiz],DIV[quiz],A[data-quiz],DIV[data-quiz]’); if(ql){if(ql.length){for(var k=0;k<ql.length;k++){ql[k].id='quiz-embed-'+k;ql[k].href="javascript:var i=document.getElementById('quiz-embed-"+k+"');try{qz.startQuiz(i)}catch(e){i.start=1;i.style.cursor='wait';i.style.opacity='0.5'};void(0);"}}};i['QP']=r;i[r]=i[r]||function(){(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)})(window,document,'script','//cdn.poll-maker.com/quiz-embed-v1.js','qp');

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på det som skjer i bransjen.