ARTIG JOBB: – Det som gjør dette så artig å jobbe med, er alle de ulike kundene som du kan veilede eller gi rådgivning til. Det gir meg mest i hverdagen, sier Ole Arne Fugllien.

Utlyser 12 nye stillinger

SpareBank 1 Hallingdal Valdres satser knallhardt på landbruket og utlyser 10 nye stillinger. Nå skal banken ha både regnskapsførere, rådgivere, lederstillinger og spesialister innen forsikring og betaling. I tillegg skal det ansettes to nye medarbeidere på et nyåpnet Oslo-kontor.

– Et aktivt næringsliv er grunnlaget for bosetting i våre kommuner og det ønsker vi å bidra til, sier Steffen Skolseg som er konsernleder for næring i SpareBank 1 Hallingdal Valdres.

For å oppnå målet med satsingen skal konsernet nå ansette 10 nye medarbeidere, i Valdres og i Hallingdal. SpareBank 1 Hallingdal Valdres er med sin 150 år lange historie det største finanshuset i de to dalførene, og er dermed en stor kompetansearbeidsplass med ca. 180 ansatte.

ULIK KOMPETANSE: – Vi trenger folk med regnskaps- og økonomikompetanse, og vi trenger folk med gode digitale ferdigheter, sier Steffen Skolseg som er konsernleder for næring i SpareBank 1 Hallingdal Valdres.

– Vi trenger folk med ulik kompetanse og bakgrunn for vår satsing. Bransjeerfaring er viktig, og vi ønsker oss folk med erfaring fra landbruk og andre forretningsområder. Vi trenger folk med regnskaps- og økonomikompetanse, og vi trenger folk med gode digitale ferdigheter. Dessuten er vi opptatt av mangfold og likestilling, sier han.

LØFTER LANDBRUKET

Gode medarbeidere spiller en viktig rolle når konsernet skal bidra til at næringslivet når sine mål.

– Vi har et skjebnefellesskap med næringslivet. Lykkes næringslivet i vår region, så er det grunnlag for våre tjenester og produkter. For å lykkes må vi ha med oss medarbeidere som har kompetanse til og interesse av å utnytte disse mulighetene, sier han.

Når konsernet nå lyser ut mange nye stillinger, er det spesielt folk med erfaring fra landbruket de er på jakt etter.

– Landbruk er en viktig næring i vårt område og står for en betydelig verdiskaping. Matproduksjon har alltid vært viktig for landet og landets beredskap, og vil sannsynligvis bli viktigere fremover. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til landbruket som kan bidra til å løfte lønnsomheten i næringen. Dessuten er det mye annen aktivitet som springer ut fra landbruket, sier Skolseg.

GLEDELIG SATSING

Hovedtillitsvalgt i SpareBank 1 Hallingdal Valdres, Kristin Bakke Haugen er veldig godt fornøyd med at banken og regnskapshuset nå satser ytterligere på små og mellomstore bedrifter i Hallingdal og Valdres.

– Det er en gledens dag og vi er stolte av vår arbeidsgiver som nå bygger så mange kompetansearbeidsplasser i vårt distrikt. Det er ikke akkurat hverdagskost. En slik storsatsing på nye stillinger vil gjøre banken og regnskapshuset enda mer attraktive i vårt distrikt. Samtidig vil det åpne spennende muligheter for dagens ansatte som også kan søke de utlyste stillingene, sier Kristin Bakke Haugen.

BYGGER VIDERE

SpareBank 1 Hallingdal Valdres fikk ved årsskiftet med seg Fagernes Økonomiservice AS på laget. Dermed ble landbrukskompetansen styrket, og konsernet ønsker nå en videre satsing på dette. Ole Arne Fugllien skal lede dette arbeidet.

– Jeg lover varierte arbeidsoppgaver og gode kolleger.

Ole Arne Fugllien, SpareBank 1 Hallingdal Valdres

– Vi er på jakt etter deg som er eller kan bli en regnskapsfører for landbruket, og skulle du ha en rådgiver i magen er det selvsagt ekstra positivt, sier Fugllien.

Han kan love varierte arbeidsoppgaver og gode kolleger.

– Det som gjør dette så artig å jobbe med, er alle de ulike kundene som du kan veilede eller gi rådgivning til. Det gir meg mest i hverdagen, sier han.