Min arbeidsdag: Inviterte 350 ansatte

En av de tingene som Anette Christensen i KLP husker spesielt godt var da hun inviterte 350 ansatte til organisasjonsutviklingstur. Det ble to spennende dager fylt med interne og eksterne foredragsholdere, workshops, rebus og mye gøy!

Navn/rolle/arbeidssted/alder:

Anette Christensen, Lederassistent, KLP, 29 år.

Kaffe eller te? 

Te, helst rooibos eller chai te.

Hva har du på nattbordet?

Boken “Don’t Worry Be Happy” som inneholder gode og inspirerende quotes.

Når om morgenen begynner du å tenke jobb? 

Når jeg står opp og slår på PCen.

Hvordan påvirker korona-utbruddet din arbeidshverdag? 

Før satt jeg på kontoret og så mine kollegaer hver dag. Nå sitter jeg på hjemmekontor og savner selvfølgelig mye av den sosiale praten i gangene. Vi er heldigvis flinke til å bruke Teams, og har diverse digitale aktiviteter i løpet av uka.

Fortell om en hendelse på jobb som du husker spesielt godt;

Organisasjonsutviklingstur som jeg arrangerte med et team der vi inviterte 350 ansatte. To dager fylt med interne og eksterne foredragsholdere, workshops, rebus og mye gøy!

Hva er det morsomste du gjør på jobb?

Jeg liker veldig godt å forbedre prosesser og hjelpe kollegaer. Noe av det morsomste er å utvikle intranett som mine kollegaer bruker, og å sette sammen data og rapporter til oversiktlige presentasjoner.

Hva gjør du for å holde deg oppdatert i en bransje med store endringer?

Jeg holder meg oppdatert ved å være interessert i digitalisering og ny teknologi. Jeg deltar på nettverkstreff og foredrag som hjelper meg til å reflektere og holde meg oppdatert på siste nytt.

Hvis du kunne digitalisert en hvilken som helst arbeidsoppgave, hva ville du valgt?

Det må være kalenderkabalen som skal legges opp når jeg kaller inn til møter.

Hva er den største utfordringen i finansbransjen akkurat nå (generelt og der du jobber)?

Jeg vil nevne tre generelle utfordringer. Teknisk gjeld og gamle systemer som ikke er tilpasset godt nok til den digitale transformasjonen vi er inne i. En annen utfordring er å ha et godt nok system som kan optimalisere bruk av kundeinnsikt og stordata for en tilpasset kundeopplevelse. Kompetanseheving er nok også en utfordring. Bransjen trenger å sikre at ansatte får utviklet relevant kompetanse for å forstå og benytte seg av nye teknologiske løsninger.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

På fritiden liker jeg å være aktiv med yoga og gåturer. Jeg liker også å være kreativ, og tester gjerne ut nye ting alt fra å tegne, danse, teste nye matretter og dyrke egen urtehage. Spesielt under korona har jeg fått en del nye hobbyer, både vellykkede og ikke så vellykkede.

Hvem inspirerer deg, og hvordan/hvorfor?

Gründere inspirerer meg! De har så tro på egne ideer at de tør å satse.

Hva får deg til å stoppe opp i sosiale medier?

Morsomme videoer som får meg til å le, kanskje spesielt av dyr.

Hva er det lengste du har klart å være uten mobilen?

2-3 dager, men tror jeg hadde klart en uke.

Når logger du av for kvelden?

Prøver å lukke PC-en i 4-5 tiden.