Min normalarbeidsdag: Spennende med forhandlinger.

Ellen-Kristin Enger liker å påvirke og å være med på å forhandle frem gode avtaler for Finansforbundets medlemmer.   

Navn/rolle/arbeidssted: 

EllenKristin Enger, hovedtillitsvalgt i divisjon privat og nestleder i Finansforbundet i Gjensidige. Leder av Finansforbundet avdeling Telemark. Medlem av valgkomiteen. 

Kaffe eller te? 

Kaffe 

Hva har du på nattbordet? 

Bok og mobil 

Når om morgenen begynner du å tenke jobb? 

På vei til jobb mellom 7 og 8.

Bruker du fortsatt kontanter? 

Svært sjeldent. Hender på reise i utlandet.  

Nevn en jobbsituasjon som du husker spesielt godt  

Som tillitsvalgt har jeg hatt mange saker som har gjort inntrykk. Men når et medlem ringer meg og takker for veldig god hjelp og støtte i en personalsak som var fastlåst, og vi til slutt finner en god løsning, gir det en god følelse og mening i hverdagen.  

Hva er det morsomste du gjør på jobb?  

Å hjelpe medlemmene og finne gode løsninger for dem. I tillegg synes jeg det er spennende å være med i forhandlinger på alle plan og komme frem til gode avtaler.  

Hva er din viktigste egenskap i stillingen du har, og hvordan bruker du den? 

Jeg bryr meg om de ansatte og at de behandles på en god måte. Jeg lytter og er til å stole på. Er ærlig i mine tilbakemeldinger både til de ansatte og til ledelsen. Jeg er opptatt av et godt arbeidsmiljø og at de ansatte trives. Fornøyde medarbeidere bidrar mer, og det skapes gode resultater. Jeg er ikke redd for å si fra om jeg ser noe er galt.  

Hva gjør du for å holde deg oppdatert i en bransje med store endringer? 

Tar kurs på BI og i Finansforbundet, holder meg oppdatert i bransjen via media og konferanser. I tillegg har jeg et stort nettverk i finansbransjen og er nysgjerrig. 

Hvis du kunne digitalisert en hvilken som helst arbeidsoppgave, hva ville du valgt? 

Reiseregningen.  

Hva er den største utfordringen i finansbransjen akkurat nå (generelt og der du jobber)?  

Det må nok være digitaliseringen og hva slags kompetanse vi trenger i fremtiden. Hva slags arbeidsoppgaver gjør vi fremover? Det er også ett stort press på normalarbeidstiden. Likestilling i bransjen er også en utfordring.  

Hvem inspirerer deg, og hvordan/hvorfor? 

Fornøyde medlemmer som setter pris på den jobben som blir gjort i Finansforbundet. Da får jeg lyst til å stå på enda mer.   

Hva får deg til å stoppe opp i sosiale medier? 

Flotte naturbilder og gode historier om ting som rører ved en. 

Hva er det lengste du har klart å være uten mobilen? 

Den er stort sett med meg hele tiden. Men en dag kanskje?  

Når logger du av for kvelden?  

Mellom 22 og 23.