Min normalarbeidsdag

Hver fredag publiserer vi en spalte om folk i bransjens arbeidsdag. Først ut er Sindre Ryan i If, som drømmer om å heldigitalisere reiseregningene.

Sindre Ryan, Tillitsvalgt, If Skadeforsikring

Kaffe eller te?

Te

Hva har du på nattbordet?

Kindle eBok-leser, høyttaler og mobil

Når om morgenen begynner du å tenke jobb?

I det jeg våkner, da jeg som tillitsvalgt har veldig mange baller i luften til enhver tid, og derfor ofte må være både på ulike steder både mentalt og fysisk i løpet av en arbeidsdag.

Bruker du fortsatt kontanter?
Jeg bruker ikke cash lenger, annet enn når sønnene mine skal i bursdager og de ønsker å gi pengegaver.

Nevn en jobbsituasjon som du husker spesielt godt.

I mitt verv som tillitsvalgt så har jeg fått vært med på så utrolig mange forskjellige ting, både positive og negative. Noe av det jeg husker godt er første gang jeg skulle hilse på daværende administrerende direktør for hele If-konsernet over lunsjbordet. Jeg slang hånden frem, og bikket et fullt glass med vann over hele bordet. Heldigvis ble ikke direktøren våt, og pussig nok så husket han meg alltid etter dette.

Hva er det morsomste du gjør på jobb?

Det absolutt morsomste jeg gjør på jobb er å få lov til å representere mine kollegaer som tillitsvalgt ovenfor If som arbeidsgiver. Dette gir meg en stolthetsfølelse jeg kjenner på både i og utenfor arbeidsplassen.

Hva er din viktigste egenskap i stillingen du har, og hvordan bruker du den?

Jeg tror en av mine viktigste egenskaper i jobben er at jeg veldig sjelden dømmer andre mennesker for deres meninger eller handlinger.

Hva gjør du for å holde deg oppdatert i en bransje med store endringer?

Jeg forsøker å gjøre meg selv kompetent til å gjøre mer enn de arbeidsoppgavene jeg sitter med per i dag. Dette gjennom både kurs og faglig påfyll samt også ved å aktivt delta på prosjekter som gir meg erfaring og kompetanse.

Hvis du kunne digitalisert en hvilken som helst arbeidsoppgave, hva ville du valgt?

Digitalisert/helautomatisert jobben med å skrive reiseregninger.

Hva er den største utfordringen i finansbransjen akkurat nå (generelt og der du jobber)?

Den største utfordringen i finansbransjen generelt akkurat nå er å få arbeidsgiverne til å ivareta samarbeidet med fagforeningene ikke bare i ord, men også i handling. Arbeidstakerne fortjener å få en rettferdig del av verdiskapingen. Får man til disse to punktene, så vil arbeidsgiverne og arbeidstakerne SAMMEN løse alle andre problemer som måtte dukke opp. Interne forhold i If ønsker jeg ikke å gå nærmere inn på med tanke på min rolle.

Hvem inspirerer deg, og hvordan/hvorfor?

Viggo Johansen/Mindful Living

Hva får deg til å stoppe opp i sosiale medier?

Morsomme innlegg som får meg til å le.

Hva er det lengste du har klart å være uten mobilen?

En halv dag.

Når logger du av for kvelden?

Jeg er vel strengt tatt aldri helt avlogget.