Betalingsarmbånd fra Tovi Sorga

Den britiske lærprodusenten Tovi har montert betalingschip i sine armbånd. Det skal gjøre det enda enklere med kontaktløs betaling.

Tekst: Nils Elmark

Vi har vårt kredittkort fremme hele tiden når vi handler, og det siste året har kontaktløs betaling av mindre beløp tatt helt av. Det har satt igang kreativiteten hos produsentene som lanserer smarte ur, ringer og armbånd til å betale med. Nå har den britiske lærprodusesnten Tovi Sorga også funnet frem chippen og kommet på banen med en serie betalingsarmbånd for menn og kvinner som gjør kontaktløse betalinger til haute couture. Betalingsarmbåndet koster 65 pund og du kan i tillegg kjøpe en clutch for 135 pund. Dette er en liten veske for å ha under armen hvor du kan oppbevare din smarttelefon som hele tiden gjør brukeren oppmerksom på hver gang hun betaler med sitt armbånd. Dersom du mister ditt armbånd kan du sperre det fra mobilappen akkurat som et vanlig kredittkort.