Finn frem mobilen å ta et morsomt bilde fra gjenåpningen av kontorene. Fem vinnere får 1000 kroner hver. (Foto: Shutterstock)

BLI MED PÅ FOTOKONKURRANSE

Endelig kommer sommeren, og nå begynner de første bedriftene med en forsiktig gjenåpning av kontorene. Finansfokus vil gjerne at du tar frem mobilen og tar noen fine bilder fra en av de første dagene etter gjenåpningen av kontoret.

De fem beste bildene blir premiert med 1 000 kroner skattefritt hver og blir publisert i neste utgave av Finansfokus som kommer den 20. september. Bildene kan også bli publisert på vårt nettsted: www.finansfokus.no

Husk at dem som blir fotografert, må gjøres oppmerksom på at bildet kan komme på trykk i Finansfokus, slik at dem som ikke ønsker at bildet blir trykket eller publisert på nett, har anledning til å reservere seg.

Bildene du sender inn, må være av originalkvalitet, det vil si størst mulig filstørrelse. Pass på at motivet ikke er for langt unna, men husk de avstandsreglene som gjelder for smittevern. Husk å sende inn navn på alle som er fotografert samt bedriftens og fotografens navn.

Bildene sendes til: finansfokus@finansforbundet.no Hver fotograf kan sende inn maksimum fem bilder. Fristen for å sende inn ditt bidrag er 21. august.

Neste publisering på nettsidene blir mandag 16. august.
Redaksjonen i Finansfokus ønsker deg en riktig god sommer!

GODE BILDER PÅ 1–2–3

Her de beste fototipsene fra vår fotograf Sverre Jarild:

1. Våg å være litt leken og kreativ.

2. Unngå direkte sollys inn fra vinduer, men åpne gjerne gardinene/persiennene dersom solen ikke skinner rett inn.

3. Dropp blitsen på mobilkamera, tørk av linsen og ikke bruk zoom.